Wat nou makkelijk?

Ja hallo...,

Wat loopt iedereen nu te zeiken dat Spaans een makkelijke taal is!? Doe toch even normaal. Je verstaat er geen barst van en op het moment dat je het gaat leren blijkt het gewoon Frans te zijn... En wat kon ik niet op de HAVO!!?? Nee, precies!

Dus.. na twee dagen weet ik hoe ik hoi (ola) moet zeggen. Daar ben ik trots op en het lijkt me ruim voldoende voor 7 maanden zuid Amerika. De waarheid is echter dat we ons hebben ingeschreven voor een meerweekse curses (en betaald hebben). We zullen door moeten zetten. Ondanks het feit (ja, weet je...??! We krijgen les van een Fransman!!) dat we de helft van de tijd geen idee hebben (sjonge.. Straks spreek ik frans zonder dat ik het doorheb! :S) waar de beste jongen het over heeft. Doorzetten dus. En zoveel mogelijk gebruiken. ja.. dus..

Verder gaat alles goed. We verblijven sinds gisteren in een gastfamilie. Aardige mensen die ons gelukkig gewoon onze engelse gang laten gaan. We krijgen warm eten, een bakje ontbijt en een appel voor onderweg. Wat wil je nog meer? (behalve vloeiend Spaans (frans?) spreken, de stad uit gaan, rondreizen en een miljoen dollar) Helemaal niks toch:)

Leuk om even zo`n ogenschijnlijk negatief stukje te typen. Heb namelijk net 5 uur lang in een klaslokaaltje in een schoolbankje gezeten. Terwijl de zon schijnt. Maar heb geen meelij, het is een bewuste keuze, we willen in contact met de locals. Dus, doorzetten!

Overigens betekend dit dat er geen spectaculaire verhalen en/of foto`s zijn. Laten we er samen vanuit gaan dat hier gauw verandering in zal komen. Met of zonder Fran.. Spaanse taal! Ik groet u, au revoir!

Liefs Peter  

:)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer