17 uur vliegen!

Ah, jullie hebben het gevonden? Heel goed. Wederom welkom.

Een grote berg materiaal heeft zich inmiddels op mijn (??) slaapkamer verzameld. Het wordt een spannende opgave. Tijdens mijn vorige reis wist ik dat ik per redelijk direct een auto zou hebben. Dat maakte het makkelijk om veel dingen aan, onder en naast mijn tas te hangen. Eenmaal daar werd het in de koffer van de respectievelijk eerste, tweede en derde bolide gegooid. Nu is alles anders. Geen auto. Alleen de rugtas en het openbaar vervoer.

Kortom, het wordt selecteren en proppen, opnieuw selecteren en zien of het dan wel past.

Interessant..

Goed, we gaan er even vanuit dat dit gaat lukken. Vrijdag vlieg ik via Zurich in 17 uren (!!)naar Chili. In de hoofdstad Santiago heb ik 3 dagen het rijk alleen. Lidia zal mij volgen en 3 dagen later aansluiten. Om onze reis zoveel mogelijk diepgang te geven volgen we de eerste 4 weken een taalcursus. Een gastgezin zal het geleerde vanaf dag één uit ons trekken.

Nadat we onze Friese tongval ingeruild hebben voor de Spaanse,trekken we naar beneden alwaar de spectaculaire glacier- en nature parcs op ons liggen te wachten. Met onze kampeeruitrusting in de tas gaan we ons hier volledig in storten. Als we het Zuidelijkste puntje van Chili bereikt hebben zullen we door Argentinië weer richting de Evenaar trekken. Over het Hoe en Wanneer kan ik niet veel zinnigs zeggen. Houd daarvoor de site in de gaten!

Leuk dat jullie er weer bij zijn!! Tot ziens voor nu.

PW

P.S.

Email: peters_kiwis@yahoo.com

Tel.Nr: +31 6 28 08 93 42

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer