Kerstspecial + fotoupdate 27-12

Hello!

Geen lang verhaal dit keer. Gewoon een melding van het feit dat we een heerlijke kerst gehad hebben. Samen met zwitsers, australiers, duitsers, amerikanen en engelsen hebben we er een topdag van gemaakt.

Op het normale regenachtige Chiloe hebben we 4 dagen pure zomer gehad. Een fantastisch hostel en fantastische mensen. (zie foto´s) Op kerstdag begon iedereen in de keuken aan hun eigen prakje te werken en een uur later was het plan gesmeed om alles voor iedereen te maken. Dit was een groot succes en ik mag niet nalaten te zeggen dat ik mensen verbaasd heb... *Geen aardappels??? Jullie zijn nederlanders!!* Ja.. maar ik ben Peter..

Verder wil ik jullie hartelijk bedanken voor de vele reachties en berichten. Het is zo fijn om op deze manier in twee werelden te kunnen leven. Ik weet niet hoe onze bereikbaarheid de komende dagen (tot na oud en nieuw) zal zijn maar dont worry! I ll get back to you soon!

P.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer